Cabrio Tuk Tours Nederweert - Hoeve Samsam

Waar kiest u voor?

Het prachtige Weerterland, Kempenbroek of Peelgebied op een unieke manier beleven? Wij hebben bijzondere routes voor u uitgestippeld, met eventuele stops onderweg. U kunt een route afleggen met Cabriotuk of Loopfietsen. Samen op pad met gezin, collega's, vrienden of familie en ervaar samen een nieuwe belevenis.

Hoeve SamSam, Cabrio Tuk tours en Loopfiets Limburg

Welkom op de website van Hoeve SamSam!

Hoeve SamSam biedt tochten aan waardoor je het Weerterland, de Kempen Broek en /of het Peelgebied echt kunt leren kennen! Wij verzorgen op die manier groepsuitjes, een bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of gewoon een uitje met het gezin.

Je neemt zelf plaats achter het stuur van één van de Italiaanse Piaggio´s (ook wel Tuk tuk of Cabrio tuk genoemd), of je gaat met unieke Loopfietsen, met je gezin, familie of vriend(in)en, collega's of je vereniging. Met onze routebeschrijving in de hand, raak je SAMEN vertrouwd met het Weerterland.

Leuk?
Met je familieleden of vriendengroepje Tuk tukken of Loopfietsen is een unieke belevenis. Is dat écht leuk? Let op: Dit wordt de gezelligste tocht van je leven.

De wind in de haren, zonnetje op de bol, met de Tuk tuk in cabrio stand of de Loopfiets door het unieke Weerterland, Kempen Broek of Peelgebied.

Moeiteloos glij je langs vermoeide fietsers en uitgelopen wandelaars, wel even zwaaien natuurlijk! Terwijl je rustig verder rijdt van hoogtepunt naar hoogtepunt. Of je nu voor de Molentocht, de Kanalentocht of bijvoorbeeld De Groote Peel Tocht kiest.

Ideaal voor het gezin, een vriendengroepje, voor de collega's op kantoor, voor bruiden en bruidegoms. Kom en beleef samen deze unieke ervaring. Het is hoogst plezierig en geeft een uiterst voldaan gevoel.

Samen op pad met de Loopfiets of Cabrio tuk = samen een unieke belevenis ervaren en delen!

Hoeve SamSam: Cabrio tuk tours, Nederweert

Bezoek ook onze facebookpagina!Routes

Arrangementen