Cabrio Tuk

Cabrio Tuk

       


Vanaf € 39,50 per persoon


Rechtstreeks vanuit het buitengebied van Nederweert huur je een retro Italiaanse Cabrio Tuk. Stap in en waan je in een fraaie mediterrane omgeving, waarin de klassieke compacte driewieler in zijn element is. Het is een zeer bijzondere belevenis. Met het open dak, en een snelheid van ongeveer 40 tot 50 km per uur, beleef je de omgeving intenser. Je hebt goed zicht op de omgeving, voelt de wind door de haren en het zonnetje op je bol. Rijden in een klassieke Italiaanse Cabrio Tuk is pure nostalgie.

Voor een Cabrio Tuk Tocht ontvangen we je graag een half uurtje voor het begin van de tocht in onze ontvangstruimte. Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker. 

Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld.
Wie gaat er optreden als chauffeur? Chauffeurs dienen minimaal 21 jaar te zijn en in het bezit van een autorijbewijs. Zij dienen het rijbewijs ook te kunnen tonen en een contract in te vullen. Zie de voorwaarden op de website.
De chauffeurs hebben een belangrijke taak tijdens de tocht, zij zijn verantwoordelijk voor het voertuig en de inzittenden.

De chauffeurs krijgen een korte uitleg over de werking van de Italiaanse cabrio tuk, en dienen een korte praktijktoets af te leggen.
Je huurt de Cabrio tuks altijd voor een dagdeel van 3 uur of een hele dag van 7 uur. Voor het ochtend en middagblok hebben we verschillende routes beschikbaar van 40 tot ruim 50 km. Als je besluit om de Cabrio tuk(s) een hele dag te huren dan is er een route van 75 km, of je kiest voor 2 korte routes. De routes zijn zo opgesteld dat je tijd hebt om onderweg te stoppen bij een bezienswaardigheid, theetuin of andere horecagelegenheid, terras of picknickplaats. In de routebeschrijving worden hiervoor suggesties gedaan.

Wij beschikken over meerdere 3-persoons Cabrio Tuks (Standaard model) en meerdere 4-persoons Cabrio Tuks (Limited editions).

Voor de tochten dien je 1 of meerdere Cabrio Tuks te reserveren.
Indien je op ‘Reserveren’ klikt kun je zien of de Tuks op de gewenste datum beschikbaar zijn.


Het Cabrio tuk rijden nog leuker maken? Combineer het dan met een Knapzak, een gevulde Picknickmand of bestel alvast een Italiaanse steenovenpizza voor na de tocht.

Bij Hoeve SamSam is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue of een pizza arrangement. Op ons rustige achterterras of op de binnenplaats is het heerlijk toeven. 


* Let op: Chauffeurs dienen minimaal 21 jaar te zijn, en in het bezit te zijn van een autorijbewijs. Zie de huurvoorwaarden op de website.

* Let op: De prijs voor een Cabrio tuk tocht zijn vanaf € 39,50 per persoon voor een tocht van 3 uur. Deze prijs is gebaseerd op huurprijzen van € 118,50 voor het 3 persoons model, en € 140,- voor het limited edition 4 persoons model.
De prijs is inclusief brandstof, WA verzekering, routebeschrijving en btw. 

* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,- per Cabrio tuk, met een maximum van € 450,- per reservering. De borg dient voor vertrek contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.