E-Chopper tocht

E-Chopper tocht

Vanaf € 29,50 per persoon

Maak een e-chopper tocht en verken de Kempen-Broek, het Weerterland of het Peelgebied! Met deze milieuvriendelijke scooter maken jullie de sier. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de landweggetjes, door de landerijen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de omgeving. Bijna geruisloos rijd je door het landschap. Je kunt de e-chopper huren vanaf 2 personen.

Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker.

Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld. Er dient een huurcontract te worden getekend, en u dient zich te legitimeren.

De bestuurders krijgen een korte uitleg over de werking van de e-chopper
Je huurt de e-chopper altijd voor een dagdeel van 3 uur of een hele dag van 7 uur. Voor het ochtend en middagblok hebben we verschillende routes beschikbaar van ongeveer 30 km.
De routes zijn zo opgesteld dat je tijd hebt om onderweg te stoppen bij een bezienswaardigheid, theetuin of andere horecagelegenheid, terras of picknickplaats. In de routebeschrijving worden hiervoor suggesties gedaan.

De e-chopper tour nog leuker maken? Bestel alvast een Italiaanse steenovenpizza voor na de tocht.

Bij Hoeve SamSam is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue of een pizza arrangement. Op ons rustige achterterras of op de binnenplaats is het heerlijk toeven.

* Let op: Bestuurders dienen minimaal 18 jaar te zijn, en aantoonbaar in het bezit te zijn van een bromfiets- of autorijbewijs. Zie de huurvoorwaarden op de website.

* Let op: De prijs voor een e-chopper tour is per persoon / scooter, inclusief  WA verzekering, routebeschrijving en btw.

* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,-  per reservering. De borg dient voor vertrek contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Combineer dan eventueel met de Retro-scooter en/of de e-Loopfiets. Of neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.