e-Loopfiets tocht

e-Loopfiets tocht


Vanaf € 27,50 per persoon

De e-Loopfiets, een fantastisch vervoersmiddel waarmee je met veel plezier de Peel of de Kempen Broek kan ontdekken. De loopfiets, ook wel de 'lopifit' genoemd, is een elektrisch aangedreven kruising tussen een step, een fiets en een loopband. Hiermee bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Dit zorgt voor minder inspanning, een langere tocht en veel meer plezier!
Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker.
Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld. Er dient een huurcontract te worden getekend en we zien ook graag even uw legitimatiebewijs.
De loopfiets is een bijzondere belevenis, waarbij je ook nog veel bekijks krijgt. Een middag op pad met de loopfietsen is perfect geschikt voor bijvoorbeeld een gezinsuitje of familiedag. Na een korte instructie en de keuze uit verschillende leuke routes kun je gezamenlijk op pad.
Hoeve SamSam heeft verschillende routes samengesteld waarbij je leuke stops kunt maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Groote Peel, bezoek een Molen, een Frambozenfarm of gewoon een leuk terrasje. Bij Hoeve SamSam kun je kiezen tussen een ochtend, middag of de hele dag.
De Loopfiets tocht nog leuker maken? Combineer het dan met een Knapzak, een gevulde Picknickmand of bestel alvast een Italiaanse steenovenpizza voor na de tocht.
Is alleen de loopfiets niet genoeg? Combineer het dan met een van de andere activiteiten, probeer bijvoorbeeld ook eens de spectaculaire Fun Movers of de Nostalgische Retro Snorscooters.

* Let op: e-Loopfietsen is te boeken voor personen vanaf 12 jaar. Je hebt geen rijbewijs nodig!
* Let op: De prijs voor een e-Loopfiets zijn vanaf € 27,50 per persoon voor een tocht van 3 uur. De prijs is inclusief routebeschrijving en btw. 

* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,- per reservering. De borg dient voor vertrek contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.