Fun-Mover

Fun-Mover

Fun-Mover
Fun-Mover
Fun-Mover
Fun-Mover
22.50 per persoon *Prijzen zijn inclusief btw

Vanaf € 22,50 per persoon

De Fun-Mover ook wel Me-Mover genoemd, is een sportief vervoersmiddel waarmee je met veel plezier de Peel of de Kempen Broek kan ontdekken. De Fun Mover is een soort kruising tussen een fiets en een stepper, op 3 wielen. Met geringe inspanning krijg je een optimale training voor het gehele lichaam. Een super leuke manier om je met veel plezier, op een gezonde manier te verplaatsen. Het is een behoorlijk cool vervoermiddel, voor een actiever uitje!

Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker. Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld. Er dient een huurcontract te worden getekend en we zien ook graag even uw legitimatiebewijs.De Fun-Mover is een bijzondere belevenis, waarbij je ook nog veel bekijks krijgt. Een middag op pad met de Fun-Mover is perfect geschikt voor aan actief groepsuitje. Na een korte instructie en de keuze uit verschillende leuke routes kan je gezamenlijk op pad.

Hoeve SamSam heeft verschillende routes samengesteld waarbij je leuke stops kan maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Groote Peel, bezoek een Molen, een Frambozenfarm of gewoon een leuk terrasje. Bij Hoeve SamSam kan je kiezen tussen een ochtend, middag of de hele dag. De tocht nog leuker maken? Combineer het dan met een Knapzak, een gevulde Picknickmand of bestel alvast een Italiaanse steenovenpizza voor na de tocht.Wil je dit combineren met andere activiteiten, neem dan even contact met ons op en we kijken of we een programma op maat voor je kunnen aanbieden.

Is alleen de Fun Mover niet genoeg? Combineer het dan met een van de andere activiteiten, probeer bijvoorbeeld ook eens de hilarische e-Loopfiets of de Nostalgische Vespa Snorscooters.

* Let op: De Fun-Mover is te boeken voor personen vanaf 12 jaar. Je hebt geen rijbewijs nodig!
* Let op: De prijs voor een Fun-Mover is vanaf € 22,50 per persoon voor een tocht van 2 en een half uur. De prijs is inclusief routebeschrijving en btw. 
* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,- per reservering. De borg dient voor vertrek contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour.

Zie ook de boekingsvoorwaarden.