Fun-Mover

Fun-Mover


Vanaf € 19,50 per persoon

De Fun Mover, een sportief vervoersmiddel waarmee je met veel plezier de omgeving van Nederweert kan ontdekken. De Fun Mover is een soort kruising tussen een step, een fiets en een fitnessapparaat. Met geringe inspanning krijg je een optimale training voor het gehele lichaam. Een super leuke manier om je met veel plezier, op een gezonde manier te verplaatsen. Het is een behoorlijk cool vervoermiddel!
Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker.
Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld. Er dient een huurcontract te worden getekend en we zien ook graag even uw legitimatiebewijs.
De Fun Mover is een bijzondere belevenis, waarbij je ook nog veel bekijks krijgt. Een middag op pad met de Fun Mover is perfect geschikt voor aan actief groepsuitje. Na een korte instructie en de keuze uit verschillende leuke routes kan je gezamenlijk op pad.
Hoeve SamSam heeft verschillende routes samengesteld waarbij je leuke stops kan maken. Bij Hoeve SamSam kan je kiezen tussen een ochtend, middag of de hele dag.
De tocht nog leuker maken? Combineer het dan met een Knapzak voor onderweg.
Is alleen de Fun Mover niet genoeg? Combineer het dan met een van de andere activiteiten, probeer bijvoorbeeld ook eens de hilarische e-Loopfiets of de Nostalgische Retro Snorscooters.

* Let op: De Fun Mover is te boeken voor personen vanaf 12 jaar. Je hebt geen rijbewijs nodig!
* Let op: De prijs voor een Fun Mover is vanaf € 19,50 per persoon voor een tocht van 3 uur. De prijs is inclusief routebeschrijving en btw. 

* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,- per reservering. De borg dient voor vertrek contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.