Familiefiets

Familiefiets

Familiefiets
0.00 per persoon *Prijzen zijn inclusief btw

Een gezellig, actief en origineel uitje! Maak een tocht met onze bijzondere groepsfiets, ook wel familiefiets genoemd. Ga met je gezin, familie, vrienden of collega’s en maak een mooie tocht door de Kempenbroek. Ook zeer geschikt als teambuilding activiteit!

De fietsen zijn tevens geschikt voor ouderen of mensen met een beperking. Per fiets is er plaats voor 4 volwassenen en optioneel 3 kleine kinderen. We hebben meerdere fietsen, dus ook een groepsuitje boeken is bij ons geen enkel probleem.

Onze groepsfiets combineert het plezier van het met z’n vieren (tot zevenen) op een fiets fietsen en het comfort van een ligfiets met versnellingen en vering. Door de individuele versnellingen en het bijzondere vering systeem kan ook over onverharde wegen worden gereden. De groepsfiets heeft 3 versnellingen die individueel instelbaar zijn. Achterop kan bagage worden meegenomen, maar er is ook een 3 zitsbankje geplaatst voor kinderen.

De groepsfietstochten duren 2,5 uur (ochtend = 10.30 tot 13 uur en middag is 14.30 tot 17 uur. U heeft onderweg de tijd om te stoppen bij een picknickbank of horecagelegenheid.

Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker.
De tocht nog leuker maken? Combineer het dan met een Knapzak of Picknick voor onderweg.

Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld. Er dient een huurcontract te worden getekend en we zien ook graag even uw legitimatiebewijs.

* Let op: Er dient een volwassene achter het functionerende stuur van de groepsfiets te zitten. Neemt u geen risico met de veiligheid van uw eigen gezelschap. Op de trapkarren zit geen verlichting dus u dient geruime tijd voor zonsondergang terug te zijn.

* Let op: De maximale belasting van een stoel op de groepsfiets is 100 kg. De kinderen op het achterbankje dienen ieder minimaal 15 kg en max. 25 kg te wegen. Het achterbankje is voorzien van heupgordeltjes.

* Let op: De prijs voor een Groepsfiets is vanaf € 12,50 per persoon voor een tocht van 2,5 uur.  Uitgaande van een prijs van € 50,- per groepsfiets en in principe 4 zitplaatsen. De prijs is inclusief routebeschrijving en btw.

* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,- per reservering. De borg dient voor vertrek contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour.
Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.