Retro Snorscooter

Retro Snorscooter


Vanaf € 29,50 per persoon

Vanuit het buitengebied van Nederweert huur je een Retro Snorscooter (Italian design). De nostalgische Snorscooter is een heerlijk vervoersmiddel om de Peel of de Kempen Broek te verkennen. Het is een zeer bijzondere belevenis.
Je beleeft de omgeving intens. Je voelt de wind door de haren en het zonnetje op je bol. Rijden op een klassieke snorscooter is pure nostalgie.

Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker. 

Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld. Er dient een huurcontract te worden getekend.

De bestuurders krijgen een korte uitleg over de werking van de Snorscooter.
Je huurt de Scooter altijd voor een dagdeel van 3 uur of een hele dag van 7 uur. Voor het ochtend en middagblok hebben we verschillende routes beschikbaar van ongeveer 30 km.
De routes zijn zo opgesteld dat je tijd hebt om onderweg te stoppen bij een bezienswaardigheid, theetuin of andere horecagelegenheid, terras of picknickplaats. In de routebeschrijving worden hiervoor suggesties gedaan.

De Snorscooter tour nog leuker maken? Combineer het dan met een Knapzak, een gevulde Picknickmand of bestel alvast een Italiaanse steenovenpizza voor na de tocht.

Bij Hoeve SamSam is het ook mogelijk om je activiteit te combineren met een barbecue of een pizza arrangement. Op ons rustige achterterras of op de binnenplaats is het heerlijk toeven. 

* Let op: Bestuurders dienen minimaal 21 jaar te zijn, en in het bezit te zijn van een bromfiets- of autorijbewijs. Zie de huurvoorwaarden op de website.

* Let op: De prijs voor een Snorscooter tour is per scooter, inclusief brandstof, WA verzekering, routebeschrijving en btw. Op de scooter is het mogelijk een 2e persoon te vervoeren. Voor een eventuele 2e persoon/passagier dient geen extra vergoeding te worden betaald.

* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,- per Scooter, met een maximum van € 450,- per reservering. De borg dient voor vertrek contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.