Tandem

Tandem

Tandem
Tandem
Tandem
12.50 per persoon *Prijzen zijn inclusief btw

De Tandem tocht met onze echte Peelcruiser, is een sportief uitje waarbij je met veel plezier het Peelgebied, Weerterland of Kempen-Broek kan ontdekken.

Rijden op een tandem is teamwork, je rijdt écht samen, je communiceert veel meer, je bereikt je bestemming ook écht samen en dat geeft een kick! De eerste meters zijn meestal goed voor de lachspieren, maar het ‘tandemfietsen’ op de bijzondere Peelcruiser went snel! Ga samen op pad en geniet van één van de prachtige routes. Uiteraard kun je er voor kiezen om het uitje uit te breiden met een ontvangst met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker.

De Tandem Tocht is een bijzondere belevenis, waarbij je ook veel bekijks krijgt. Een middag op pad met de Peelcruiser Tandem is perfect geschikt voor aan actief groepsuitje. Na een korte uitleg en de keuze uit verschillende leuke routes kan je gezamenlijk op pad.
Hoeve SamSam heeft verschillende routes samengesteld waarbij je leuke stops kan maken. Bij Hoeve SamSam kan je kiezen tussen een ochtend, middag of de hele dag.

De tocht nog leuker maken? Combineer het dan met een Knapzak of Picknickmand voor onderweg.

Tijdens de ontvangst worden de formaliteiten afgehandeld. Er dient een huurcontract te worden getekend en we zien ook graag even uw legitimatiebewijs. Is alleen de Tandem niet genoeg? Of zijn er kleine kinderen, of mindervalide deelnemers bij? Combineer het dan met een van de andere bijzondere voertuigen, bijvoorbeeld met een bakfiets, een e-bike of Tuktuk.
* Let op: De prijs voor een Peelcruiser Tandem is vanaf € 12,50 per persoon voor een tocht van 3 uur. De prijs per voertuig is echter € 25,- per tocht. De prijs is inclusief routebeschrijving en btw.

* Let op: Wij hanteren een borg van € 150,- per reservering. De borg dient voor vertrek contant te worden voldaan. Bij terug ontvangst van de voertuigen, zonder schade, ontvangt u de borg direct retour.

Is de groep groter dan de online voorraad aangeeft? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.
Aantal